06 ledna 2015

Nová doba přináší nové metody – už jste slyšeli o liposukci pomocí ultrazvuku?


Ultrazvuková liposukce Vaser LIPO® je naprosto revoluční metodou v oblasti plastické chirurgie. Odstraňování tukových buněk je s využitím ultrazvuku nejen vysoce účinné, ale zároveň procedura téměř nebolí, kůže po operaci zůstává pevná a pružná, a běžné denní aktivity jsou možné v podstatě ihned po zákroku.


Ačkoliv se jedná o invazivní metodu, ultrazvuk dokáže odstranit pouze tukové buňky, bez toho aniž by byly zasaženy ostatní tkáně. To znamená, že po zákroku se neobjevují modřiny, ani další bolestivá poškození, navíc cílený zákrok významně zvyšuje účinnost liposukce.

V čem je liposukce ultrazvukem tak unikátní?


Ultrazvuková liposukce přináší klientům oproti klasickým metodám spousty zajímavých výhod. Například lze, po poradě s lékařem, odstranit tukové buňky z více části těla najednou. Nebo naopak pouze z jedné části a v takovém případě často postačí pouze lokální anestezie. V obou případech je doba rekonvalescence velmi krátká, do práce se klienti po zákroku vracejí do dvou dnů – bez problémů.

Asi každého hned napadne, že všechny výhody jsou hezké, ale co účinnost nové metody? I ta je bezkonkurenční – vysvětlení je jednoduché. Ultrazvuková liposukce Vaser LIPO®  totiž trvale odstraňuje tukové buňky. Jinými slovy to znamená, že účinky liposukce ultrazvukem vykazují mnohem vyšší trvanlivost, než u ostatních metod.

Kompletní výsledek liposukce lze sice posoudit až tři měsíce po vykonaném zákroku, avšak u liposukce ultrazvukem jsou změny patrné téměř ihned po zákroku. Je to dáno hlavně tím, že tahle nová metoda je velmi šetrná také ke kůži, která po operaci zůstává pevná a pružná a nekazí tak dojem z výsledku.

Bolest je hlavní faktor, který dokáže spolehlivě odradit spousty zájemců o plastickou chirurgii. V případě liposukce ultrazvukem je však bolestivost opravdu minimální. Během operace nedochází k žádnému poškození jiných tkaní, nedochází ke vzniku modřin ani otoků a pacienti nemusejí být po zákroku dále hospitalizováni.

Liposukce ultrazvukem – pro koho se hodí a jaké problémy vyřešit nedokáže?


Ačkoliv u nové metody liposukce ultrazvukem se často hovoří o samých kladech, přeci jenom má i svá negativa. Nehodí se totiž pro každého. Proto je dobré před konečným rozhodnutím všechna svá přání a očekávání konzultovat s odborným lékařem, který vám pomůže vybrat procedury, které vám zaručí ten správný výsledek.

Žádný druh liposukce nevyřeší problémy s obezitou. Naopak, pro obézní lidi liposukce opravdu není vhodná. Liposukce se hodí pro úpravu těch částí těla, kde dochází k růstu tukových buněk, ačkoliv životospráva klienta a index váhy v poměru k výšce těla je v normálu. Pak není na škodu se tuku z problematických partií zbavit pomocí liposukce.

Pokud tedy nemáte problémy s obezitou, dodržujete relativně zdravý jídelníček, a přesto jsou na vašem těle místa, kde se vám tuk ukládá, je ultrazvuková liposukce Vaser LIPO® řešením právě pro vás. A to nejen pro svůj okamžitý efekt, ale zejména do budoucna. Při dodržení základních zásad správné a zdravé životosprávy se totiž tuk v partiích, ze kterých byly během liposukce odstraněny tukové buňky, neobjeví už nikdy (nebo až po velmi dlouhém časovém období).

Pokud se tedy i vy řadíte mezi lidi, kteří se mohou snažit sebevíc, a na některých místech prostě nezhubnou, pak jste našli to, co jste dlouho (možná i podvědomě) hledali. Metodu liposukce, která nebolí a dovolí vám objevit se bez problémů téměř ihned po zákrok zpátky v práci a běžném životě. Pokud vás metoda zaujala, zjistěte si o ní více. Ultrazvuková liposukce Vaser LIPO® je českým plastickým chirurgům velmi dobře známá, jistě vám o ní rádi sdělí více.

Spokojený klient je nejlepší reklama – platí to i u liposukce ultrazvukem


Ačkoliv to tak může na spousty nezasvěcených působit, metoda liposukce ultrazvukem není úplně žhavou novinkou. U nás i v zahraničí je mezi odborníky i veřejností, která se o dění a nové trendy v plastické chirurgii zajímá, tato šetrná technika odstraňování tuku známá už pár let.

K čím dál větší popularitě ultrazvukové liposukce přispívají nejen její výhody oproti ostatním invazivním technikám, ale v hojné míře také veskrze pozitivní zkušenosti samotných klientů. Není žádná lepší reklama, než zákazník, který vaši službu sám vychválí. A právě to je u liposukce ultrazvukem naprosto běžné – spousta klientů bývá před zákrokem skeptická, ale po zákroku už metodu vychvaluj až do nebes.

Pokud vás tedy nepřesvědčí klady metody samotné, přečtěte si zkušenosti těch, kteří už to zkusili. A není jich málo, od slavných osobností až po naprosto obyčejné lidi z vašeho sousedství. Pokud si myslíte, že by liposukce mohla být řešením pro vás, seznamte se se zkušenostmi ostatních, požádejte o bezplatnou odbornou konzultaci a možná se brzy zařadíte mezi spokojené klienty. Je to jenom na vás.


Žádné komentáře:

Okomentovat